A Mixer 99 Kft. alakulása 1999-ig vezethető vissza, ekkor ugyanis 100%-ban magyar tulajdonossal hoztuk létre azért, mert az építőipar egyre gyorsabb fejlődésével hatalmas igény lett a betonszállításra.

Kezdetben csak ez a szolgáltatás szerepelt a profilunkban, ám minőségi munkánknak köszönhetően 2004-től szolgáltatásaink bővülésére nagy igény mutatkozott, melynek mi nem voltunk restek eleget tenni! Azóta tevékenységeink között szerepel nemcsak a betonszállítás és billencsszállítás, de szivattyúzás, transzportbeton értékesítés és labor szolgáltatás is.

 Több évtizedes munkánk során csakis megrendelőink elégedettségét tartottuk szem előtt, ezért magasan képzett, rutinos szakember gárdával korszerű, minden igényt kielégítő gépparkkal végezzük a tevékenységeinket. Ennek az elmúlt években meg is lett a gyümölcse, hiszen megrendelőink száma folyamatosan bővül, nem véletlenül: egyre többen tudják már, hogy mi a Mixer 99 Kft.-nál kiemelkedő minőséget szállítunk elérhető áron!

Betonnal kapcsolatos gyakori keresések:

Betonszállítás Budapesten és környékén! Minőségi beton kedvező áron, mixer beton ár, transzportbeton, 1m3 beton ára, földnedves beton ára, kész beton ára, mennyibe kerül egy köbméter beton? Mikorra tudják kiszűllítani a betont? Mennyibe kerül a betonszállítás? ...

Bizonyára Önnek is sok kérdése van, hívjon telefonon és segítünk!

Elsőrangú, betonbiztos minőség

„Időtálló színvonal, 1999 óta!”

Hívjon!

+36 30/500-5883