Miért olyan különleges a mixerbeton szállítás? Bemutatjuk cikkünkben:

A mixerbeton szállítás alapjai

Első körben le kell szögeznünk, hogy a betonszállítás „hogyanja” attól függ, hogy milyen betont rendeltünk előzetesen, hiszen ahány beton, annyi fajta kocsival és módon kell leszállítani őket. A mixerbeton szállítás, ahogy a nevében is benne van, csakis különleges mixer teherautóval szállítható, mégpedig azért, mert csak ezzel a fajta speciális járművel akadályozható meg, hogy a beton a szállítás alatt megkössön.

A mixerbeton szállítás és a pumix

Mint fent említettük, a mixerbeton szállítás mixer gépjárművel történik, melynek az aranyos, szinte becenévre emlékeztető neve nem más, mint a „pumix.” A pumix tehergépkocsik attól annyira különlegesek, hogy betonpumpával vannak felszerelve, mely külön erre a célra kialakított eszközöknek köszönhetően a mixerbeton szállítás nemcsak könnyedén, de tökéletes minőségében is kivitelezhető bárhova. 

A mixerbeton szállítás alapja: a mixerbeton

Jogosan merül fel a kérdés, hogy a mixerbeton szállítás folyamatára minek van külön egyáltalán szükség? Nos a válasz erre az, hogy azért, mert a mixerbeton maga egy speciális, előre kikevert betontípus, melyet csakis olyan helyek állíthatnak elő, akik erre külön szakosodva vannak. Így talán már nem annyira meglepő, hogy ez a különleges betonfajta különleges szállítást is igényel!

Mixerbeton szállítás a Mixer 99 Kft.-vel

Mi a Mixer 99 Kft-nél a mixerbeton szállítás minden egyes mozzanatát nemcsak kiemelkedő, de rengeteg tapasztalattal ellátott szakértelemmel végezzük, méghozzá 1999 óta! Tudjuk, hogy a mixerbeton különleges törődést igényel annak érdekében, hogy a minősége tökéletes legyen szállítás után, így mi ezen szempontok szerint végezzük el ezen szolgáltatásunkat is!

Betonnal kapcsolatos gyakori keresések:

Betonszállítás Budapesten és környékén! Minőségi beton kedvező áron, mixer beton ár, transzportbeton, 1m3 beton ára, földnedves beton ára, kész beton ára, mennyibe kerül egy köbméter beton? Mikorra tudják kiszűllítani a betont? Mennyibe kerül a betonszállítás? ...

Bizonyára Önnek is sok kérdése van, hívjon telefonon és segítünk!

Elsőrangú, betonbiztos minőség

„Időtálló színvonal, 1999 óta!”

Hívjon!

+36 30/500-5883