A földnedves beton sok tekintetben a legjobb választás.

Mire jó a földnedves beton? 

Amikor éppen építkezünk vagy a ház körül tervezünk betonozási munkálatokat, meglehetősen jól jön egy betonkeverő, hiszen akkor egyszerre kapunk nagy mennyiségű betont úgy, hogy nem kell ellenőrizgetnünk folyamatosan a keverési arányokat. A probléma viszont az, hogy keveseknek van a garázsában felesleges betonkeverő: ekkor lép viszont életbe a földnedves beton!

A földnedves beton tulajdonsága

A földnedves beton előnye tehát nem más, minthogy akár több órán keresztül is tudjuk tárolni, így nincs szükség arra, hogy egyből a végleges helyére kelljen önteni, mely sok munkálatnál életmentő tulajdonság lehet.  Ezt az előnyét az állaga adja, mely jóval szilárdabb, szárazabb, hiszen nem tartalmaz annyi vizet, mint a többi beton társa, épp ezért szállítása is sokkal egyszerűbb, valamint bedolgozása is.

A földnedves beton „lakhelyei”

A földnedves beton előnyös tulajdonságainak köszönhetően sokfajta felhasználásra alkalmas, mint például házalapok kialakítására, zsalukövek betöltésére, kültéri betonfelületek készítésére, valamint akármelyen vasalt vagy vasalatlan szerkezet kialakítására is.

A földnedves beton kezelhetősége

A földnedves beton kicsit több erőfeszítést igényel, mint például kistestvére, a mixerbeton, ám ez nem azt jelenti, hogy földnedves betonnal jóval nehezebb lenne a munka. Mivel a földnedves beton masszívabb kialakítású, így kiöntés után nem terül el magától és nem is ülepedik le, épp ezért el kell egyengetni, valamint döngölni is kell azért, hogy a felület biztosan megfelelően egyenletes legyen.

Betonnal kapcsolatos gyakori keresések:

Betonszállítás Budapesten és környékén! Minőségi beton kedvező áron, mixer beton ár, transzportbeton, 1m3 beton ára, földnedves beton ára, kész beton ára, mennyibe kerül egy köbméter beton? Mikorra tudják kiszűllítani a betont? Mennyibe kerül a betonszállítás? ...

Bizonyára Önnek is sok kérdése van, hívjon telefonon és segítünk!

Elsőrangú, betonbiztos minőség

„Időtálló színvonal, 1999 óta!”

Hívjon!

+36 30/500-5883