Mi pontosan a transzportbeton? Elmagyarázzuk!

A transzportbeton jelentése

A transzportbeton szó maga egy építészeti szakszó, méghozzá olyan szakszó, melynek pontos jelentése is van. A transzportbeton sokfajta szótárban és szakkönyvben megtalálható, jelentése pedig pontosan így szól: „A transzportbeton gyárilag előállított és a helyszínre szállítás folyamán kikevert beton.” A Topszótár pedig jól mondja: ez pontosan a transzportbeton lényege!

A transzportbeton minősége

Mint a jelentéséből is sejthető, a transzportbeton egy garantált minőségben érkező betonfajta, melynek alapját, csodák csodájára a minőségi beton adja. A transzportbeton tehát garancia arra, hogy a rendelt beton tökéletes állagú lesz, és nem fog senkit semmilyen meglepetés érni akkor, mikor kiöntésre kerül.

A transzportbeton előnye

A transzportbeton egyik legszerethetőbb előnye, hogy friss állapotában van egy úgynevezett képlékeny képessége, mely miatt könnyedén lehet kezelni, azaz egyszerűen lehet teríteni, és úgy kialakítani, ahogy arra igény van. Ennek ellenére viszont miután megköt, garantáltan betonstabil lesz még hosszú-hosszú időn át!

Spórolás, transzportbeton segítségével

A transzportbeton egyik másik nagy előnye, hogy az, melyet nagyüzemileg állítottak elő, jóval kedvezőbb árú. Arról meg már nem is beszélve, hogy a fent felsorolt rengeteg előnyös tulajdonságának köszönhetően bedolgozásakor idő, energia és munkaerő is spórolható vele, mely valljuk be: eléggé vonzó szokott lenni a megrendelőink számára! 

Betonnal kapcsolatos gyakori keresések:

Betonszállítás Budapesten és környékén! Minőségi beton kedvező áron, mixer beton ár, transzportbeton, 1m3 beton ára, földnedves beton ára, kész beton ára, mennyibe kerül egy köbméter beton? Mikorra tudják kiszűllítani a betont? Mennyibe kerül a betonszállítás? ...

Bizonyára Önnek is sok kérdése van, hívjon telefonon és segítünk!

Elsőrangú, betonbiztos minőség

„Időtálló színvonal, 1999 óta!”

Hívjon!

+36 30/500-5883