A billencs egy nagyon fontos eszköze a betonszállításnak.

A billencs alapja

A billencs maga igazából egy rövidítés, mely a billenős pótkocsiból kapta a nevét. A billenős pótkocsi pedig nem más, mint az egyik legpopulárisabb típus a mezőgazdasági célú, valamint a betonszállítási célú pótkocsik között. Hatalmas nagy előnye, hogy ezeket külön arra gyártják, hogy ömlesztett árukat, jelen esetünkben pedig betont lehessen szállítani velük.

A billencs fajtái

A billenős pótkocsik, azaz a billencs között találkozhatunk forgózsámolyos kivitelezésű, valamint egy, kettő vagy akár három oldalra billentető pótkocsis megoldásokkal is, melyeknek száma nagyon nem mindegy akkor, ha betont szeretnénk szállítani.

A billencs képessége 

Ahogy a nevében is benne van, a billencs különleges képessége abban rejlik, hogy képes a „billenésre”. Ez a betonszállítás folyamatát nagyban megkönnyíti, hiszen a beton kiöntésekor ez a tulajdonság hatalmas nagy szolgálatot tud tenni. A billencs legfontosabb alkatrésze a hidraulikus munkahenger, melyek biztosítják a plató, valamint a felépítmény billenését is, azaz gyakorlatilag ők felelnek a billencs névért.

Betonszállítás, billencs segítségével 

Betonszállítás tekintetében a billencs hatalmas nagy szolgálatot tud tenni, hiszen már maga a teljesen kialakítása tökéletes ahhoz, hogy a helyszínre szállított betont egyetlen egy mozdulattal tudjuk kiönteni oda, ahová való lenne, ezzel megspórolva nem kevés mozzanatot az építkezések során!

Betonnal kapcsolatos gyakori keresések:

Betonszállítás Budapesten és környékén! Minőségi beton kedvező áron, mixer beton ár, transzportbeton, 1m3 beton ára, földnedves beton ára, kész beton ára, mennyibe kerül egy köbméter beton? Mikorra tudják kiszűllítani a betont? Mennyibe kerül a betonszállítás? ...

Bizonyára Önnek is sok kérdése van, hívjon telefonon és segítünk!

Elsőrangú, betonbiztos minőség

„Időtálló színvonal, 1999 óta!”

Hívjon!

+36 30/500-5883