A téli betonozás nem egyszerű művelet, ám mi segítünk benne! 

A téli betonozás problémája

A betonozás önmaga egy olyan munkafolyamat, mely hatékonysága érdekében száraz és kellemesen meleg időre van szükség, épp ezért a téli betonozás felvet néhány problémát. Természetesen azonban lehet télen betonozni, hiszen ma már sokfajta fagyásgátló, szilárdulást- és kötést gyorsító adalékanyag létezik, melyek a téli betonozás folyamatát segítik. 

A téli betonozás első alapszabálya

A téli betonozás nem lehetetlen, ám van néhány aranyszabály, melyet be kell tartanunk. Az egyik ilyen, hogy fagyott talajra, fagyott felületre vagy fagyott szerkezeti elemre tilos betont önteni, ha ilyen esettel találkozunk, mindig várjuk meg az olvadást!

A téli betonozás második alapszabálya

Téli betonozás során figyeljünk mindig arra, hogy alaposabba tömörítsük a zsaluba töltött masszát, valamint, hogy közben a zsalut mindenképpen hőszigeteltjük. Ha erre nincs módunk, akkor védjük a betöltött betont a hidegtől, a széltől, és a gyors hőveszteségtől is úgy, ahogy csak tudjuk!

A téli betonozás harmadik alapszabálya

Érdemes észben tartani, hogy abban az esetben, ha nagy hidegben szeretnék födémet betonozni, a munka után burkoljuk be az egész felületet hőszigetelő réteggel, ha pedig az alsó csíkokról van szó, akkor a lehűtést a homlokzat lezárásával, fóliázásával, vagy akár fűtéssel lehet elkerülni, hiszen így tudjuk kivitelezni a téli betonozás műfaját hideg időben.

Betonnal kapcsolatos gyakori keresések:

Betonszállítás Budapesten és környékén! Minőségi beton kedvező áron, mixer beton ár, transzportbeton, 1m3 beton ára, földnedves beton ára, kész beton ára, mennyibe kerül egy köbméter beton? Mikorra tudják kiszűllítani a betont? Mennyibe kerül a betonszállítás? ...

Bizonyára Önnek is sok kérdése van, hívjon telefonon és segítünk!

Elsőrangú, betonbiztos minőség

„Időtálló színvonal, 1999 óta!”

Hívjon!

+36 30/500-5883